Lasati-va cuprinsi de frumusetea statiunii Cancun!

iulie 24, 2008 at 3:40 pm Lasă un comentariu


Este un adevarat Paradis Tropical, desi a fost descoperit abia in anii 1960. Pana atunci era plin de plaje anonime si dune de nisip neexplorate. In ciuda dezvoltarii si construirii de hoteluri, si-a pastrat autenticitatea, frumusetea si farmecul. Pana recent, insulele Bahamas si Jamaica erau printre cele mai vizitate, insa astazi Cancun a castigat teren in fata multor destinatii. Printre activitatile disponibile, vă veti putea bucura de plaje curate, nisip fin, multa natura, iar discotecile sunt mereu in toiul distractiei!

Planul de dezvoltare a acestei statiuni turistice a fost stabilita cu precizie, fapt pentru care hotelurile si cabanele sunt tinere, moderne si pozitionate in locatii bune. Puteti juca golf, vizita muzee, innota sau face un picnic pe plaja. Cancun este potrivit atat pentru familisti, cat si pentru cei care doresc sa cunoasca lumea, traditii si culturi noi.

Ruinele Mayan va vor aminti de vremurile trecute, spectacolele de mariachi va vor binedispune, Distileria vă va introduce adanc in traditia bauturii specifice tequila, iar meciurile de golf si bowling va vor face sa uitati de stresul de zi cu zi!

Avand in vedere regimul hotelier, acesta locatie ofera conditii execelente de cazare. Cei care doresc sa petreaca un sejur de lux, pot opta cu incredere pentru un hotel in Cancun de 5 stele, iar serviciile si facilitatile as igurate includ room service, televizor, acces internet wireless, mini-bar, telefon, sala de sport, servicii de baby sitting, piscina, restaurante cu mancare excelenta gatita in conditii optime, loc de parcare, solar, spa si multe altele.

Insa, exista oferte bune si in cadrul hotelurilor in Cancun de 3 si 4 stele. Aici, va veti putea bucura printre servicii si facilitati de room service, televizor, radio, acces internet, mini-bar, piscina, terasa, masa de tenis, si mancare buna oferita de restaurante!

Puteti avea incredere in serviciile oferite, deoarece avand in vedere ca aceasta destinatie a fost construita cu scopul de a dezvolta turismul, nu exista indoiala in privinta serviciilor oferite.

In concluzie, Cancun este o statiunea tanara, care atrage anual mii de turisti doritori de relaxare, un bronz auriu si rezistent, si care prefera in acelasi timp sa imbine conditii de inalta calitate cu frumusetea naturii!

Paradisul Tropical din Cancun este ideal pentru cei care doresc sa se bronzeze, sa petreaca timp in mijlocul naturii si sa se relaxeze! Nu ezitati sa porniti intr-o calatorie cu siguranta minunata!

Entry filed under: Cancun. Tags: , , , , , , .

Miami – Orasul rasaritului! Statiunea Balcik – Una dintre comorile Bulgariei si a Marii Negre!

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Utilizati calendarul pentru a va planifica viitoarea vacanta!

iulie 2008
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Categorii