Descoperiti comorile orasului Cannes!

septembrie 16, 2008 at 4:57 pm Lasă un comentariu

Festivalul International de Film care se desfasoara anual la Cannes a transformat aceasta locatie intr-o destinatie turistica la mare cautare. In fiecare an, acest festival reuneste peste 200.000 de persoane si vedete din intreaga lume. Desi Cannes nu a fost promovat decat dupa anii ’90, a atras tot ma multi investitori care au transformat acest mic orasel intr-o metropola cu iz frantuzesc.

Insa Cannes nu inseamna doar Festival de Film, este mai mult de atat. Vizitand orasul va veti convinge de frumustea formelor de relief, de ospitalitatea locuitorilor si de frumusetea arhitecturii cladirilor de aici. Printre activitile recreative si relaxante regasim plimbari prin parc, o seara la circ, la teatru sau la opera. De asemenea, cinematografele sunt deschise pana dupa miezul noptii si ruleaza filme cat mai recente, chiar in premiera mondiala uneori.

Muzeul Castre reuneste colectii de arta minunate, obiecte din ceramica si antichitati. Ofera si posibilitatea de a face o mica escapada in timp prin prezentarea trecutului istoric si a evolutiei orasului. Un alt obiectiv care nu trebuie ocolit este Capela Saint-Anne care gazduieste un minunat ansamblu de instrumente muzicale originare din Africa, Asia si America. Pentru divertismentul celor mici spectacolele de marionete sunt ideale: se tin fie in piete, fie in localuri speciale si ofera activitati interactive si distractive.

In concluzie, Cannes este o destinatie potrivita tuturor varstelor si gusturilor, unde relaxarea este pe primul plan!

Entry filed under: Cannes. Tags: , , , , , .

Farmecul Insulei Corfu- natura, plaje exotice si apa de un albastru inedit! Orasul Dublin, mereu tanar!

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Utilizati calendarul pentru a va planifica viitoarea vacanta!

septembrie 2008
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categorii