Orasul Dublin, mereu tanar!

septembrie 17, 2008 at 9:21 am Lasă un comentariu

Una dintre cele mai interesante si fascinante capitale ale lumii este cea a Irlandei, Dublin. Daca va intrebati de ce, ei bine, aceasta locatie nu este doar inima literaturii irlandeze, dar si un centru cultural si istoric important. Astfel, prin ro.prontohotel.com puteti acum vizita locurile in care Jonathan Swift a creat sau studia manuscrise deosebite din cadrul renumitei Biblioteci Chester Beatty.

Printre obiectivele turistice principale regasim Muzeul de Arta, Muzeul National al Irlandei si Galeria Nationala Irlandeza care vă va oferi informatii pretioase referitoare la arta irlandeza. Potrivit atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari este Muzeul de Istorie Naturala care are la dispozitie colectii de peste 2 milioane de specimene si ofera programe interactive de informare pentru cei mici.

Avand in vedere posibilitatile de cazare, prin ro.prontohotel.com sunteti mereu la curent cu ofertele orasului Dublin. Astfel, puteti opta pentru un hotel in Dublin de 5 stele cu all inclusive, cat si hoteluri de 2 sau 3 stele unde va veti simti bine. Serviciile si facilitatile difera insa puteti fi siguri ca aveti asigurat un loc bun de dormit, un loc de parcare, room-service si camere echipate cu televizor, telefon si uscator de par.

Ironic, statisticile arata ca media varstei in Dublin este de 30 ani asa incat aici va veti simti cu adevarat tineri! Tocmai de aceea, distractia este mereu in toi incepand cu discotecile si cluburile pentru toate gusturile care au portile deschise pe toata durata noptii. Mai mult de atat, daca aveti pofta de ras puteti petrece o seara placuta intr-unul din cluburile de comedie, sau daca preferati ceva mai special o seara la opera sau teatru vă va relaxa cu siguranta.

In concluzie, Dublin ofera turistilor din intreaga lume o varietate de activitati, insa de un lucru puteti si siguri: va veti simti liberi, tineri si nu va veti plictisi! In plus, puteti oricand conta pe sprijinul din partea echipei ro.prontohotel.com!

Entry filed under: Dublin. Tags: , , , , , , .

Descoperiti comorile orasului Cannes! Las Vegas, mereu tanar!

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Utilizati calendarul pentru a va planifica viitoarea vacanta!

septembrie 2008
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categorii