Amsterdam – Orasul Liber!

septembrie 19, 2008 at 2:34 pm Lasă un comentariu

Olanda este o tara a carei traditii si istorie are multe de dezvaluit. Insa, capitala Olandei -orasul Amsterdam– este inima acestei tari: unde totul se intampla. Tocmai de aceea, ro.prontohotel.com va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a petrece un sejur nemaipomenit in Amsterdam! Populatia regiunii este mixta drept rezultat al ospitalitatii si tolerantei locuitorilor care a atras o multime de imigranti. Amsterdamul este cunoscut ca fiind un oras liber, a carei locuitori fie ca sunt germani sau scandinavi se inteleg bine.

In secolul XIX in Tarile de Jos numarul de imigranti a inceput a creasca, venind aici tot mai multi turci si marocani. Drept urmare, un studiu realizat in 2000 arata ca in Amsterdam populatia autohtona este in proportie de numai 45%.

Ro.prontohotel.com va ofera ocazia de a descoperi adevarata latura a orasului Amsterdam: tanar si activ situat intr-o zona cosmopolita impanzita de tineri pana in 20 de ani. Tocmai de accea, viata de noapte este una mereu activa in aceasta capitala si ofera diversitate cand vine vorba de discoteci, cluburi, restaurante, terase si cazinouri. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta limbii deoarece majoritatea olandezilor stiu engleza, si spre surprinderea unora se descurca destul de bine si in franceza si germana.

Avand in vedere atractiile principale ale orasului Amsterdam regasim casa in care ziarista evreica Anne Frank s-a adapostit in timpul celui De-al Doilea razboi Mondial, iar printr-o vizita la Muzeul Van Gogh veti putea admira cateva din cele mai frumoase opere de arta contemporana. In plus, aveti ocazia de a vizita biserici vechi de sute de ani, merge la treatru, face plimbari cu barca sau pur si simplu sa va relaxati in parc.

Trebuie adaugat faptul ca Amsterdam este ceva mai mult decat o capitala obisnuita. Datorita spiritului liber si a lipsei constrangerilor, consumul de cannabis este acceptat aici de multa vreme insa ceea ce merita admirat este simtul echilibrului al locuitorilor de aici. Desi consumul de cannabis este permis, cazurile de exces sunt rare. Multi turisti sunt atrasi de aceasta libertate si o gasesc in acest oras, insa acest stil neconvetional se pare nu afecteaza orasul. Poate este datorita locuitorilor si a societatii de acolo, acest fenomen ramane inca un mister.

In plus, veti fi incantati de curatenia, amabilitatea si frumusetea orasului. Hotelurile din Amsterdam au oferte avantajoase si sunt pentru toate gusturile si buzunarele. Fie ca veti opta pentru un hotel de lux cu “all inclusive”, fie ca veti petrece vacanta intr-un hotel de 3 stele, cu ro.prontohotel.com totul pare mai usor! Serviciile si facilitatile oferite de hotelurile in Amsterdam sunt de inalta calitate, camere dotate cu televizor, aer conditionat, uscator de par, mini-bar si room-service, iar printre facilitati mantionam piscina, spa, sala de sport pentru a fi mereu in forma, cat si terasa si loc de joaca pentru cei mici. Insa pentru toate aceste aranjamente, exista ro.prontohotel.com!

Amsterdam ascunde multe comori. Sunteti pregatiti sa le descoperiti?

Entry filed under: Amsterdam. Tags: , , , , .

Las Vegas, mereu tanar! Lasati-va cuceriti de frumusetea orasului New York

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Utilizati calendarul pentru a va planifica viitoarea vacanta!

septembrie 2008
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categorii