Vizitati Bruxelles pentru o vacanta de milioane!

octombrie 6, 2008 at 6:30 pm Lasă un comentariu

Capitala Belgiei este o destinatie turistica europeana deosebita, care are multe de oferit turistilor din intreaga lume. Mai intai, trebuie mentionat faptul ca Bruxelles este atat una dintre cele trei capitale ale Uniunii Europene , cat si sediul Uniunii Europei Occidentale.

In Bruxelles veti intalni sediul parlamentului si a guvernului impreuna cu sediul celor doua comunitati reprezentative: flamanda si franceza. Aceste doua comunitati tin mereu legatura si iau decizii impreuna cand e vorba de probleme economice sau culturale.

Datorita neutralitatii si a importantei acestei capitale, Bruxelles a devenit in ultimul deceniu un centru important de reuniuni si conferinte internationale. Drept urmare, conditiile hoteliere s-au adaptat si ele cerintelor clientilor. Fie ca preferati un hotel de 5 stele in Bruxelles cu room service 24/7 sau veti opta pentru o cazare mai modesta intr-un hotel de 2 sau 3 stele, veti avea de unde alege! Preturile variaza in functie de pozitionarea hotelului si a conditiilor oferite, insa tarifele nu sunt exagerate.

Odata ajunsi in Bruxelles, dupa ce veti vizita sediile principale nu trebuie sa ratati cateva obiective turistice cu totul deosebite. Printre acestea mentionam Piata Mare din Bruxelles, Statuia Menneken Pis, monumentul Atomium construit in cinstea Expozitiei Mondiale din 1958, Catedrala Sf Mihail, Teatrul Regal al Monedei unde s-a proclamat independenta tarii in 1830. De asemenea, cei pasionati de arta si cultura nu trebuie sa rateze o vizita la Parcul Jubileului format dintr-o multime de hale, muzee, parcuri, dar si Arcul de Triumf ridicat in cinstea sarbatorii a 50 de ani de la independenta tarii.

Fie ca veniti aici pentru afaceri sau pentru a va relaxa, in Bruxelles cu siguranta nu veti avea timp sa va plictisiti!

Entry filed under: Bruxelles. Tags: , , , , , , .

Orasul Florentia, o comoara a Italiei! Orasul Napoli, o comoara a Italiei!

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Utilizati calendarul pentru a va planifica viitoarea vacanta!

octombrie 2008
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categorii